Iedereen doet wat

We staan voor een enorme transitie in Nederland. Om de opwarming van de aarde tegen te gaan en onze wereld leefbaar te houden, moeten we ons aanpassen. De manier waarop wij ons vervoeren, onze huizen verwarmen en ons geld verdienen zal moeten verduurzamen.

Fietsenwinkel.nl Zakelijk doet WAT.

Sinds januari 2020 is Fietsenwinkel.nl Zakelijk officieel partner van de klimaatcampagne “Iedereen doet WAT” van Rijksoverheid. Deze campagne laat zien dat iedere Nederlander WAT voor het klimaat kan doen, vandaag al, met grote of kleine stappen!

Bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk willen we de manier waarop we naar mobiliteit kijken veranderen. Het woon-werk verkeer wordt nog steeds vaak met de auto afgelegd, terwijl de afstanden relatief kort zijn. Het slimmere, gezondere en duurzame alternatief is de fiets of e-bike. En dat vraagt verandering. 

Een gezonde en productieve toekomst door op de fiets te springen. De fiets als hulpmiddel voor een vitaal en gezond leven. De fiets als duurzame mobiliteitsoplossing. We doen het gewoon. Iedereen uit de auto op de fiets.

 

Hellorider doet WAT
WAT kan ik doen voor het klimaat

WAT kan ik doen

Jij kan WAT doen. Bespaar bijvoorbeeld energie met radiatorfolie, of koop bewust je eten in zodat je minder verspilt of kies voor duurzame evenementen. Maak een volgende stap met het energiezuinig maken van je huis, door de vloer of muren te isoleren of zonnepanelen te nemen. Of laat de auto staan en stap op de fiets naar werk. 

Je kan namelijk je CO2-uitstoot verminderen door uit de auto op de fiets te stappen. Een fiets veroorzaakt geen CO2-uitstoot. Een elektrische fiets ook bijna niet. Echter, heeft de elektrische fiets wel een accu en komt er CO2 vrij bij het opwekken van de elektriciteit voor die accu. Maar dit is vele malen minder dan wat een auto aan CO2 uitstoot veroorzaakt. Naar verhouding is de CO2 uitstoot van een e-bike maar 3 procent van die van een auto.

 

Hulp bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing

Fietsenwinkel.nl Zakelijk biedt oplossingen voor het mobiliteitsbeleid van organisaties. Of iets simpeler gezegd: wij bieden fietsen van de zaak aan. Met onze full-service fietsoplossingen ondersteunen wij organisaties met koop of lease-constructies voor verschillende e-bikes en mooie fietsen. Ons aanbod bestaat uit reguliere fietsen, elektrische fietsen en speed-pedelecs.

Gratis advies op maat

Elke situatie is anders en dat begrijpen we. Bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk kun je kiezen tussen zakelijk leasen of zakelijk kopen. Net wat voor jou financieel het aantrekkelijkst is. Door de bijtellingsregeling voor het zakelijk leasen van fietsen en de eventuele milieusubsidies is het soms lastig om de rekensom te maken.

Om iets extra’s te doen geven we nu gratis advies op maat en komen we bij jou bedrijf langs om fietsen te testen. Wel zo efficiënt. Vertel ons jouw situatie en wij helpen je met het vinden van de beste optie. Zodat ook jou bedrijf een goede en groene toekomst tegemoet gaat.