Speed pedelec leasen

Speed pedelecs van Riese & Müller en Stromer lease je bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk! Speed pedelecs zoals deze zijn niet meer weg te denken als je denkt aan vervoer tussen woon-werk. Een speed pedelec is hét alternatief voor de auto als je buiten de stad woont en toch snel op je werk wil zijn. Deze snelheidsduivels kunnen een snelheid van 45 km/u behalen.

De Riese Muller Charger lease je bij Hellorider

Riese & Müller leasen

Riese & Müller e-bikes en speed pedelecs zijn fietsen die je gelijk herkent aan het innovatieve, strakke design dat het merk zo kenmerkt. Een speed pedelec van Riese & Müller toevoegen aan het Fietsenwinkel.nl Zakelijk lease assortiment was vanzelfsprekend.

Wat kan je van de Riese & Müller Charger verwachten?

  • Traploos schakelen met deze enviolo naafversnelling
  • Krachtige Bosch middenmotor
  • Weinig onderhoud door de beltdrive
  • Standaard 500Wh accu

De Riese & Müller Charger is een luxe speed pedelec met een enviolo naafversnelling. Dat betekent dat je traploos schakelt in een vloeiende beweging zonder door te hebben dát je schakelt. Daarnaast is de speed bike uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor en een belt drive, die veel minder onderhoud nodig heeft dan een gewone fietsketting. De Riese & Müller Charger is met een accu van 500Wh te leasen bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk.

De Stromer ST1 lease je bij Hellorider

Stromer leasen

Het Zwitserse merk Stromer is niet meer weg te denken uit het e-bike landschap. Stromer is het meest populaire speed pedelec merk van dit moment en nu ook te leasen. Deze speed pedelecs zijn te herkennen aan de stoere, robuuste frames. De krachtige speed pedelecs zijn écht gemaakt voor woon-werkverkeer en dus ideaal als zakelijk leasefiets.

Wat kan je van de Stromer ST1 X verwachten?

  • Cyro Drive achtermotor 
  • Te verbinden met je smartphone 
  • 800Wh accu zit mooi weggewerkt in het frame
  • 10 derailleur versnellingen

De Stromer ST1 X heeft een Cyro Drive achtermotor en wordt uitsluitend gebruikt in speed pedelecs van Stromer. Deze comfortabele lease speed pedelec is digitaal te verbinden met je smartphone die je inzicht geeft in je rijgedrag. Ook kun je vanaf je smartphone de Stromer op slot zetten en het alarm activeren. Ben je op zoek naar een duurzaam en efficiënt alternatief voor de auto of het OV en moet je aardig wat kilometers afleggen? Dan is een Stromer leasen dé uitkomst!