Veelgestelde vragen zakelijk fietsen

Aangezien we je graag zo snel mogelijk op weg helpen, hebben we hieronder de meest gestelde vragen over Fietsenwinkel.nl Zakelijk verzameld. Heb je toch nog een vraag voor ons? Laat het weten via het contactformulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wat zit er allemaal in het leasebedrag inbegrepen?

Dankzij het complete leasepakket dat we bieden heb je geen omkijken naar onderhoud, word je bij pech snel geholpen en ben je uitstekend verzekerd tegen schade en diefstal. Inbegrepen in het leasetarief dat jij (of je werknemers) maandelijks betaalt:
– onderhoud van de leasefiets
– afschrijving van de leasefiets
– rente
– verzekering optimaal
– een opzittende verzekering
– 24-uurs pechhulp (ook internationaal)

Is lease via Fietsenwinkel.nl Zakelijk een financiering?

Nee, lease via Fietsenwinkel.nl Zakelijk is geen financiering, maar operationele full service lease. Bij operationele full service lease werkt het als volgt: jij betaalt een vast bedrag per maand, wij zorgen voor onderhoud, reparaties en meerdere verzekeringen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Is mijn leasefiets ook verzekerd?

Schade aan je fiets of diefstal van je fiets kun je nooit helemaal voorkomen. Daarom is bij Hellorider een goede fietsverzekering altijd inbegrepen. Of je nu zakelijk of privé leaset: wij zorgen er ook voor dat je uitgebreid verzekerd bent tegen schade en diefstal. Dit door een casco verzekering met werelddekking en een laag eigen risico. Ook aanvullende verzekeringen zoals de ongevallen opzittende zijn bij ons inclusief. Voor elke fiets bieden we een passende verzekering. Voor high-speed fietsen regelen we ook nog eens de WA-verzekering en de verhaalsrechtsbijstand voor je.

Mag ik met mijn fiets naar het buitenland?

Je mag met jouw leasefiets naar het buitenland. De casco verzekering biedt een werelddekking, de ongevallen opzittende verzekering, verhaalsrechtsbijstand verzekering en de pechhulp bieden in Europa dekking. Raadpleeg de verzekeringsvoorwaarden voor meer informatie.

Wat te doen bij pech onderweg bij een leasefiets?

Pech onderweg? Met onze 24-uurs pechhulp zorgen we ervoor dat je snel verder kunt. In binnen- en buitenland. Een kwestie van bellen en wij regelen de rest. Bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk is goede pechhulp standaard. Wanneer je een fiets bij ons leaset krijg je een servicepas met servicenummer. Lekke band, accuproblemen, problemen met de kettingkast? Dan brengen we jouw fiets naar het dichtstbijzijnde servicepunt. En we zorgen ervoor dat jij snel op de plek van bestemming komt. In je leasecontract zit verder standaard internationale pechhulp. Waar je ook bent, wij zorgen ervoor dat je niet stilstaat.

Zit bandenvervanging in de leaseovereenkomst?

Vervanging van banden als gevolg van normale slijtage zijn opgenomen in de leaseovereenkomst. De banden kan je laten vervangen bij een servicepunt van Fietsenwinkel.nl.

Mag ik een lekke band zelf repareren?

Ja, je mag dit zelf doen. Maar hierbij mag je het wiel van de fiets niet verwijderen. Dit in verband met mogelijke schade aan of storingen in de aandrijving van de elektromotor.

Waar kan ik naar toe voor het laten herstellen van schade?

Indien je schade hebt, neem je contact op met Fietsenwinkel.nl en overleggen wij waar de schade hersteld kan worden.

Wat gebeurt er als de fiets total loss is?

De leaseovereenkomst eindigt per datum waarop de schade-expert definitief heeft vastgesteld dat de fiets technisch of economisch total loss is. Je kunt daarna een nieuwe fiets uitkiezen en wederom gebruik maken van een leasefiets.

Wat gebeurt er aan het einde van de looptijd?

Na de looptijd van het leasecontract heb je verschillende opties. Je kunt je fiets overnemen tegen een scherpe prijs, je kunt een nieuw leasecontract afsluiten voor je fiets of je levert je fiets in en kiest voor een nieuwe leasefiets. Je fiets inleveren en het contract beëindigen is uiteraard ook een optie.

Kan ik ook fietsen kopen bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk?

Ja zeker. Naast de lease mogelijkheden kan je ook bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk terecht voor het kopen van een fiets van de zaak. Laat ons je voorkeur weten via het contactformulier en samen bekijken we de mogelijkheden.

Wie zitten er achter Fietsenwinkel.nl Zakelijk?

Fietsenwinkel.nl Zakelijk is opgezet door het team achter Fietsenwinkel.nl en is daarmee een nieuwkomer in de leasemarkt met 10 jaar ervaring. Met als motto Let’s go green together! zet Fietsenwinkel.nl Zakelijk zich in om iedereen de beste mobiliteit te geven voor een vitale en duurzame toekomst.