Waarom Fietsenwinkel.nl Zakelijk?

Een fiets zakelijk kopen is de bekendste manier om op een fiets van de zaak te rijden. Een fiets van de zaak kopen biedt het voordeel dat de aangeschafte fiets direct in eigen bezit is (in tegenstelling tot een fiets van de zaak leasen). Als bedrijf betekent dit dat er voordeel gehaald kan worden uit onder andere de investeringsaftrek en willekeurige afschrijving voor speed pedelecs. Ook kunnen onder andere ZZP’ers hiervoor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (tot €318.000) benutten. 

Wat sommige organisaties ervan weerhoudt om een fiets van de zaak (of meerdere) te kopen, is het initiële aanschafbedrag. Dit en de benodigde verzekeringen en servicepaketten die nog niet inbegrepen zijn. Dan zou een fiets van de zaak leasen een uitkomst zijn. Maar ook wie gewoon zakelijk wil kopen, is bij Fietsenwinkel.nl Zakelijk aan het goede adres.

Fiets van de zaak kopen met Fietsenwinkel.nl Zakelijk

Wil je voor je bedrijf een fiets van de zaak aanschaffen? Ook dan helpen wij je verder! Kies je voor Fietsenwinkel.nl Zakelijk, dan kun je voor de aanschaf van een fiets van de zaak kiezen uit het volledige assortiment van Fietsenwinkel.nl. Een fiets van de zaak aanschaffen met Fietsenwinkel.nl Zakelijk betekent:

  • Keuze uit het volledige assortiment van Fietsenwinkel.nl
  • Vrije keuze in aanbieders van verzekering, service en reparatie
  • Geniet van extra voordeel bij aanschaf van meerdere fietsen!

Kortom, volledig ontzorgd op pad met een betrouwbare partner in mobiliteit. Een investering in het milieu en in je werknemers waar enkel voordeel aan zit. Let’s go green together!

In 3 stappen een fiets van de zaak kopen

Stap 1

Meld je aan en ontdek samen met je Mobility Consultant de meest voordelige constructie. Kies je voor kopen? Kijk direct op Fietsenwinkel.nl welke modellen je wilt hebben, voor een uitgebreide offerte op maat.

Stap 2

Zodra je jouw keuze hebt gemaakt, gaan wij aan de slag met de bestelde fietsen. Ervaren monteurs zorgen ervoor dat de fietsen tiptop in orde zijn en klaar voor gebruik. De fietsen worden op een locatie naar keuze bezorgd.

Stap 3

Elke fietser kan vervolgens voor service en onderhoud terecht bij het servicenetwerk van Fietsenwinkel.nl. Dankzij meer dan 100 servicepartners hoeft niemand stil komen te staan: dat is service waar je op kunt bouwen.

Fiets van de zaak kopen: wat kost het?

Fiscaal zijn er vier opties om met de kosten van het kopen van een fiets van de zaak om te gaan. Namelijk ter beschikking stellen, verstrekken, vergoeden en via een renteloze lening. Wat houden deze vormen in het kort in?

  • Ter beschikking stellen: werkgever betaalt in zijn geheel de fiets, werknemer betaalt bijtelling (vanwege het privégebruik van de fiets)
  • Verstrekken: dit biedt de werkgever de mogelijkheid om de fiets te betalen vanuit de vrije ruimte, waarbij de kosten van de fiets niet belast worden door loonheffing
  • Vergoeden: de werknemer schaft de fiets zelf eerst aan wordt door de werkgever (deels) vergoed voor de gemaakte kosten
  • Via renteloze lening: de werkgever biedt de werknemer een renteloze lening aan die via de onbelaste kilometervergoeding wordt terugbetaald

Deze verschillende vormen hebben allemaal eigen regels: hoe zit het met de btw aftrek? Of bijvoorbeeld de kilometervergoeding en de loonheffing? Je leest alle ins en outs op de kosten-pagina.

Fietsenwinkel.nl Zakelijk fietsaanbod

Ben jij overtuigd van de voordelen van een fiets van de zaak? Wanneer je kiest voor Fietsenwinkel.nl Zakelijk kun je kiezen uit het volledige fietsassortiment van Fietsenwinkel.nl. Daar staat een uitgebreid assortiment aan fietsen voor je klaar. Van elektrische stadsfiets tot speed pedelec: met deze luxe e-bikes leg je iedere afstand met gemak af.

Lease een Brinckers Brisbane M8 elektrische fiets

Brinckers Brisbane M8

Adviesprijs: €2.499

Cortina E-Foss FM N8 2020 Dames

Adviesprijs: €1.559

 

Stromer ST1x speed pedelec leasen

Stromer ST1X 800Wh

Adviesprijs: €5.650

De kracht van Fietsenwinkel.nl Zakelijk

Persoonlijk contact

Zeer scherp aanbod op maat gemaakt

Service & Onderhoud

Landelijke dekking (van winkels en servicepartners)

Keuze uit

Grootste assortiment e-bikes